2009. május 7., csütörtök

A Noni Juice bemutatása 1

1. A Super 5 System csapat nevében szeretettel köszöntök mindenkit ezen a mai bemutatón. Önök most azért vannak itt, mert a meghívójuk felajánlott Önöknek egy lehetőséget, amely emberek ezreinek az életét változtatja meg hónapról-hónapra. Ha tehát Ön elégedetlen azzal, amit az életben eddig elért, most jó helyen van, hiszen az általunk kínált lehetőség mindenkinek az álmait megvalósíthatja.

2. Kezdjük az elején mindjárt egy megdöbbentő ténnyel. Ma a világon élő 65 évesek 36 %-a már nincs közöttünk. 54 %-uk a létminimum szintjén tengődik, mindössze 5 % képes még aktívan dolgozni, alig 4 % mondhatja el magáról hogy jól él, és mindössze 1 % gazdag! Ez megdöbbentő, nem? Na most mondok Önöknek egy jó hírt. Ebbe az 1 %-ba nem csak születni lehet, egy jó döntéssel magunk is bekerülhetünk ebbe szeletbe. De hogyan? Nos, erről fog szólni ez a mai bemutató.

3. Bill Gates a világ egyik leggazdagabb embere, a Microsoft cég alapítója és tulajdonosa. Sikerének fő okaként az alábbi megállapítást tette: „A legmegfelelőbb dolgot kell a legjobb időben csinálni! Ez a siker titka!”

4. Bill Gates és a Microsoft birodalom sikere egy olyan embercsoportnak köszönhető, akiket Baby Boomer-eknek hívunk. Ők a világon az 1945-1965 között született emberek.

5. Ez az embercsoport határozza meg a világ gazdaságát. Ők alkotják a világ lakosságának 1/3-át, és ők birtokolják a világ összvagyonának 2/3-át is!

6. Az ő szükségleteik hozzák létre a gazdasági trendeket. Ha olyan dologban vállalkozunk, amellyel ki tudjuk elégíteni ennek az embercsoportnak a szükségleteit, akkor gazdagok lehetünk.

7. Amikor ezek az emberek pici gyermekek voltak (az 50-es években), akkor tarolt a baby étel üzlet, és rengeteg játék gyártó cég ekkor lett igazán sikeres (pl. a Mattel és a Hasbro is). Pl. a Barby baba a mai napig egy elismert márka a piacon, pedig az 50-es évek előtt senki sem ismerte.

8. A 60-as években robbantak be világszerte a gyorsétkező hálózatok, mint ahogy ma is ezek elsősorban a fiatalok körében igen népszerűek.

9. A 70-es években futott fel az autóipar, hiszen ezek az emberek mind autót szerettek volna maguknak, és így aki időben vállalkozott ebben az iparágban, az meggazdagodott.

10. A 80-as években robbant be világszerte az ingatlanpiac, hiszen ezek az emberek családot alapítottak, és mindenki saját lakást vagy házat akart magának. Aki tehát ebben az iparágban fektetett be, az meggazdagodott.

11. A 90-es években berobbant a számítástechnika és az internet. Aki ebben az iparágban tudott jól helyezkedni, az meggazdagodott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése