2009. május 7., csütörtök

A Noni Juice bemutatása 3

45. Önökben azonban mindeközben felmerülhet a kérdés, mennyit is kereshetek én, ha csatlakozok ehhez a céghez tanácsadónak?

Az itt látható ábrán láthatóak az egyes vezetői szintekhez tartozó kereseti lehetőségek.

Mindenki eldöntheti már MOST, ezekkel az összegekkel mit tudna kezdeni, ha lenne ideje élvezni is ezeket a jövedelmeket?

46. És még mielőtt kételkedni kezdenénk, érdemes-e belevágni? Mi garantálja, hogy ez a cég létezni fog-e egyáltalán, amire mi elérnénk a kiválasztott összeget ennél a cégnél? Ismét egy adat. 2004-ben hozta nyilvánosságra egy független piackutató cég, a Griffin Hill: „A világtörténelemben összesen 3 cég tudott gyorsabban növekedni, mint a TNI, ezek pedig az Intel, a FedEx és a Google

47. Az MLM iparágon belül nincs értelme összehasonlítást tennünk, tegyük ezt meg az igazi nagyágyúkkal.

A két nagy üdítőital óriás közül a Pepsi indult gyorsabban, de még ők is csak 227 millió dollár éves bevételig jutottak el 36 év alatt.

48. Ezzel szemben a TNI 7 év alatt elérte a 467 millió dollár éves nettó árbevételt.

49. Lépjünk ki szélesebb körbe, és ne csak az üdítőitalok között nézzünk körül.

A képen látható óriások között a Microsoft volt a legsikeresebb, ők 10 év alatt éték el a 225 millió dollár éves árbevételt, de még ez is elmarad a TNI növekedésétől!!!

50. Mint ahogy már említettük, mindennek az oka a TREND-ekben keresendő!

A 70-es években a videó magnó láz volt egy igazi trend, mindenki videó magnót akart vásárolni, ez volt a kor slágere.

51. A 80-as években elindult a személyi számítógép mánia, az emberek, fiatalok és idősebbek is személyi számítógépet akartak vásárolni. Ennek a kornak ez volt a slágere!

52. A 90-es években az internet vált egy TREND-dé. Mára már 1 milliárd internet előfizető van szerte a világon. 10 éve ők tudhatták előre, hogy ez lesz a TREND? NEM?

Mégis megtörtént.

A trendeket nem érdekli, hogy mi mit gondolunk róluk, jönnek, és átsöpörnek felettünk, ha akarjuk, ha nem.

53. És akkor itt van az elmúlt 10 év legutolsó TREND-je, a mobiltelefon. Mára már a 6 éveseknek és a 70 éveseknek is van mobiltelefonjuk. 10 éve még kinevettük azokat akik nagy táskákkal vonultak az utcán, amik közben megcsörrentek, mára már természetes, ha megszólal mellettünk bárhol egy telefon, akár a buszon, akár máshol.

54. Van egy viszonylag friss publikáció (2007 májusi), olvassuk el együtt:

Az elmúlt évtized során a noni termékekkel és üzleti lehetőséggel kapcsolatos érdeklődés robbanásszerűen megnőtt. Ma ez a legnagyobb forgalmat bonyolító növényi eredetű termék a világon!

55. És akkor, de nem utolsó sorban ismét egy TREND: a hálózati marketing. Sokan összekeverik az ügynöki munkával. Itt nem erről van szó.

Az USA-ban már ma is a termékek 51 %-a ilyen formában cserél gazdát.

56. Japánban az oktatási rendszer évtizedek óta jóval előrébb jár, mint Európában. Japánban pár év óta mát tanítják a hálózati értékesítést az általános iskolákban. Meghívást, névlista készítést, kifogáskezelést tanulnak a gyerekek az iskolában. Valószínű ők már nagyon jól tudják, hogy ez a jövő.

57. Warren Buffet a világ leggazdagabb embere, a vagyona 44 milliárd USA dollár. Az ő véleménye szerint a következő 5 évben meg fog duplázódni az MLM-ben részt vevők aránya a világban. Buffet-nek eddig minden befektetése bejött.

2007-ben Buffet felvásárolt egy sikeres MLM céget.

58. Ha ő is ebben látja a jövőt, az elegendő bizonyíték kell hogy legyen a számunkra is.

59. A Tahitian Noni International az elmúlt 12 év legnagyobb MLM cége lett.

60. Soha nem fizetett még ki MLM cég annyi jutalékot a tanácsadóinak mint a TNI az elmúlt 12 évben.

Több mint 2 milliárd USA dollár jutalék került kifizetésre a tanácsadók számára.

61. És akkor nézzük a konkrét számokat, mennyi pénzt is kereshetünk ennél a cégnél?

Az üzletünk motorja, az autokarton. Ez azt jelenti, hogy akkor vagyunk jogosultak minden juttatásra, utazásra, bónuszra a cégünknél, ha a havi autokarton ládánkat megvásároltuk, egy ilyen ládában 4 db. 1 literes üveg TNJ található, 1 láda ára jelenleg 500 Lei, amely a szállítási költséget is tartalmazza.

62. Arra kell törekednünk, hogy az általunk beléptetett emberek is ezt tegyék, tehát havonta rendeljék meg az autokarton ládájukat.

63. A Tahitian Noni International jutalékot fizet a számlánkra az alattunk lévő munkatársak vásárlásai után, tehát ha belép hozzánk egy új munkatárs, az ő 1 ládás vásárlása után nekünk 72 Lei jutalékot fog fizetni a cég.

Ezeket a jutalékokat hetente fizetik a számlánkra, és nem havonta!

64. A Super 5 System vezetői arra ösztönöznek mindenkit a csapatban, hogy találjuk meg az 5 jó kulcsemberünket, akik hozzánk hasonlóképpen gondolkodnak, és nyitottak abban, hogy változtassanak azon amit eddig elértek az életben.

5 ember esetén, ha mindenki csak az 1 láda vásárlását teljesítette, 360 Lei jutalékot fizet nekünk a Tahitian Noni International cég.

65. Már több országban is elérhető az ún. Advantage csomag, egy új típusú start csomag. Már ma is lehetőség van arra, hogy beléptessünk valakit magunkhoz ezzel a csomaggal, ez esetben közel 700 Lei jutalékot fogunk kapni egyetlen egy ember beléptetése esetén!!!

66. Az igazi célunk azonban a passzív jövedelem, nem az aktív. Amíg csak mi léptetünk be új embereket, addig mi dolgozunk, lehet hogy jól keresünk, de még nem vagyunk szabadok.

Szabadok akkor leszünk, ha passzív jövedelemre teszünk szert. Ehhez egy kicsit bele kell mélyednünk a Cash Flow négyszögbe.

67. Robert Kyosaki könyveit feltétlenül érdemes elolvasni, mert nagyon meg tudja változtatni az emberek gondolkodásmódját a pénz és a szabadság fogalmáról. Milyen lehetőségeink is vannak az életben? Lehetünk:

A – Alkalmazottak / E – Egyéni vállalkozók

Ezek az árnyékos oldalak, az aktív jövedelem oldala - és lehetünk

C. Cégtulajdonosok / B – Befektetők,

Ezek a napos oldalak, a passzív jövedelem oldala

68. Az aktív jövedelmet kereső emberek az alkalmazottak és a vállalkozók.

Az alkalmazott soha sem a saját céljaiért dolgozik, az egyéni vállalkozó pedig saját maga rabszolgájává válik.

69. A passzív jövedelmet kereső emberek közé tartoznak a Cégtulajdonosok, akiknek lehet hogy van pénzük, de soha sincs annyi idejük, hogy élvezzék is azt.

Befektetővé válni pedig nagyon nehéz, mert nagyon sok pénzre van szükség hozzá. Ingatlan befektetéshez több millió , vagy több tíz millió Lei-re van szükség.

70. Mi most egy olyan lehetőséget kínálunk fel Önöknek, amely elvezet a passzív jövedelemhez, nem igényel olyan nagy befektetést mint egy hagyományos vállalkozás vagy befektetés, és hosszabb távon élvezhetjük is a pénzünket a sok szabadidő által.

Ennek a titka a CSAPATMUNKA!

3-5 év alatt szabaddá válhatunk, csak rajtunk múlik! Adjuk át a tudásunkat másnak, aki szintén ezt teszi, és szabaddá válhatunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése