2009. május 7., csütörtök

A Noni Juice bemutatása 2

12. Ma minden 8,3 másodpercben valaki betölti az 50. életévét! Vajon nekik mire van szükségük?

- pelenkára?

- autóra?

- számítógépre?

Valószínűleg nem!

13. Az új évezred TREND-je a Wellness. Ez az embercsoport ma jobban szeretné magát érezni a bőrében. Szeretne egészségesebb lenni, szeretne jobban kinézni, fiatalosabb lenni!

NEM GYÓGYÍTANI AKARJUK AZ EMBEREKET! Segítünk nekik egészségesnek maradni és fiatalabbnak lenni!


14. Egy TREND-ből általában 20 évig lehet profitálni. A következő 20 év trendje gazdaságkutatók szerint a WELLNESS!

15. Paul Zane Pilzer, gazdaságkutató, George W.Bush-nak volt személyi tanácsadója. Ő azt állítja, hogy ez a következő trillió dolláros iparág, 2010-re nagyobb forgalmat fog a világon lebonyolítani a wellness, mint az egész élelmiszeripar!

Ma az egyik legnagyobb örömforrás az evés, az éttermek egyre inkább teli vannak. Az élelmiszeripar is óriási üzlet, és még ezt is túl fogjuk szárnyalni!

16. A WELLNESS lesz tehát a legnagyobb lehetőség azoknak akik időben kapcsolnak!

17. A WELLNESS tág fogalom. Gazdaságkutatók szerint ezen belül is a folyékony táplálék-kiegészítők értékesítése lesz iparágon belül a legmeghatározóbb. Ha továnn szükítjük a kört, megállapíthatjuk, hogy a noni iparág fejlődik ma a legdinamikusabban.

18. Ha valaki kételkedne a noni iparág hihetetlen dinamikus fejlődésében, íme egy konkrét adat az internet világából. 12 évvel ezelőtt ha bárki beírta egy internetes keresőbe azt a szót, hogy ’noni’, max. 1-2 találatot kaphatott. 1évvel ezelőtt (lsd a képen) már 5,5 millió találatot adott a noni szóra a Yahoo keresője, míg pl. ma ugyanitt már 18,5 millió találatot kapunk. Ez elég bizonyíték nem?

19. A világ noni piacának 90 %-át a Tahitian Noni International cég birtokolja. A monopolhelyzet mindig a gazdasági siker alapja!

20. Menjünk egy picit vissza a történelemben, honnan is indult el a noni karrierje? 1993-ban két élelmiszerkutató, John Wadsworth és Stephen Story felfedezte a noni növényt a Tahiti szigetvilágban.

21. Így néz ki a gyümölcs, a burgonyához hasonló méretű, éretlenül zöld, éretten sárgás színű, és kellemetlen szagú gyümölcsét, valamint a leveleit is már évezredek óta felhasználják az őslakosok egészségük megóvása érdekében.

22. Mivel a gyümölcs kipréselt leve nem jó ízű, 3 év kutató munka eredményeképpen született meg a végső formula, a TAHITIAN NONI Juice, melyben 89 %-ban van benne a gyümölcs eredeti leve, amit 11 %-ban feldúsítottak különféle piros gyümölcsök kivonataival (elsősorban vörös szőlő, áfonya és szeder levével). Az összetétel titkos, több szabadalom is védi! Nincs benne hozzáadott cukor, sem adalékanyag, sem mesterséges színezék.

23. Ma már kevesebb mint 1,8 másodpercenként adnak el valakinek 1 üveg TAHITIAN NONI Juice-t valahol a világban. Számos ismert élsportoló vált több országban is a TAHITIAN NONI márka hirdetőjévé!

24. A gyökerek a Tahiti szigetekre vezethetők vissza. Ez a szigetcsoport isten utolsó paradicsoma, nem jutott be ide még soha a modern világ szennyezése, sem permetezőszer, sem műtrágyázás.

A talaj tiszta, egész évben van bőséges csapadék és sok a napsütés, ami ideális a növények fejlődése szempontjából.

25. Így néz ki a noni cserje, láthatjuk hogy egy időben megtalálható egy ágon az érett gyümölcs, a félérett gyümölcs és a virág is.

26. Ez az érett gyümölcs, ami már sárgás színű, és szüretelhető.

27. Ez egy félérett zöld gyümölcs, ezt lehet majd szüretelni 1 hónap múlva.

28. Ez a gyümölcs 2 hónap múlva lesz szüretelhető.

29. Ezt a gyümölcsöt pedig 3 hónap múlva tudjuk szüretelni. Tehát ha letépünk egy gyümölcsöt a fáról 3 hónap múlva egy új érett gyümölcsöt szakíthatunk le ugyanonnan. Hihetetlenül szapora gyümölcs, a világ noni készlete nagyobb mint a világ szőlő készlete. Tehát ha van elég bor az emberiség számára, akkor attól sem kell félnünk, hogy noni nem lesz elég. Jelenleg az összes termő gyümölcs mindössze 2 %-át takarítják be a Tahiti szigeteken.

30. Ma a TAHITIAN NONI Juice a világ egyik legtisztább élelmiszere, a gyógyszerekhez hasonló aszeptikus környezetben folyik a gyártás, tökéletesen biztonságos.

31. Ami jó, és sikeres, azt nagyon gyorsan lemásolják. 1996-ban a TAHITIAN NONI Juice volt az első noniból készült élelmiszer a világban, mára már közel 300 cég próbál noniból előállítani élelmiszert. DE! Nem biztos, ha egy üvegre rá van írva az: NONI, akkor abban egyáltalán van benne noni. Ha én felveszek egy Ronaldo mezt, attól még nem leszek Ronaldo.

32. Az USA-ban megalapítottak egy független szervezetet, a noni minősítők nemzetközi szervezetét (INCC). Ők bevizsgálnak minden noni terméket a világban. 1996 óta a TAHITIAN NONI Juice az etalon, ehhez mérik minden más termék minőségét. Az ábrán egy ’másik’ noni termék összetevőinek vizsgálati eredménye látható, a kék szín a TAHITIAN NONI Juice, a vörös szín a ’másik’ noni termék hasznos összetevőit szemlélteti.

Érdemes rajta elgondolkodni

33. Hihetetlen, de mégis igaz. 11 év alatt a NONI lett az USA-ban a legnagyobb forgalmat lebonyolító táplálék kiegészítő.

34. Az USA-ban ma már 1,8-szor több nonit adnak el, mint zöld teát.

35. Az USA-ban ma már 2,6-szor több nonit adnak el, mint ginzenget.

Mind a két gyógynövény elég ismert már az egész világon.

36. 2003. június óta rendelkezünk az EU területén NOVEL FOOD minősítéssel. A Brüsszeli engedély kimondja, hogy a TAHITIAN NONI Juice teljesen biztonságos. Az EU-ban csak ez az egyetlen noni termék, amely hivatalosan megkapta ezt az engedélyt. Információink szerint 2009 végétől az EU-ban tilos lesz olyan táplálék-kiegészítőt árulni, amely nem rendelkezik ezzel az engedéllyel!

37. A világ összes táplálék kiegészítője között a TAHITIAN NONI Juice rendelkezik a legtöbb klinikailag igazolt pozitív eredménnyel.

12 részletekbe menő pozitív eredménnyel zárult klinikai teszttel rendelkezik!

38. A TAHITIAN NONI Juice ’szíve’ egy olyan anyag, amit Prof.Dr.Ralph Heinicke fedezett fel még az 50-es években az ananászból, ám később kiderült hogy a noniban sokkal több található ebből az alkaloidból, aminek a neve: Proxeronin.

39. A TAHITIAN NONI Juice-nak nincs közvetlen hatása egy-egy betegségre! A szervezet saját magát képes meggyógyítani, ha nem borul fel az egyensúly a hormonrendszer, enzimrendszer és immunrendszer területén. A Proxeroninból az emberi szervezetben Xeronin jön létre, amely a sejtjeinkhez kapcsolódva, a szervezet öngyógyító rendszerét kézen fogva képes helyreállítani az egyensúlyt!

40. A nonival kapcsolatban eddig publikált tudományos kutatásokról bővebben olvashatunk angolul, románul és magyarul is a képen látható weboldalakat felkeresve.

41. Nagy bizalmat ad a TAHITIAN NONI Juice számára, hogy bekerült a PDR-be, az amerikai orvosok nagy kézikönyvébe. A TAHITIAN NONI Juice mellett még a magolaj és a levél szérum is megtalálható ebben a kézikönyvben.

42. Egy amerikai vagy kanadai orvos tehát pl. fájdalomcsillapításra felírhatja a TAHITIAN NONI Juice-t is, mint alternatív lehetőséget. Az EU-ban ennél sokkal szigorúbbak a szabályozások, nem mondhatunk gyógyító kijelentést egy élelmiszer esetében!

43. Ugyancsak nagy bizalmat ad a TAHITIAN NONI Juice számára az a tény, hogy már többször is szerepelt a Discovery Channel műsorán. Fontos itt megemlíteni, hogy soha sem volt rá még példa, hogy MLM rendszerben értékesített termék, vagy MLM cég szerepelt volna korábban a Discovery csatorna műsorán.

44. Nem csak a TAHITIAN NONI Juice került az elmúlt években a sajtó középpontjába, hanem a Tahitian Noni International cég is.

Hihetetlen fejlődésére, és gazdasági eredményeire számos gazdasági magazin is felfigyelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése